Välkommen till Sanningskommissionen

Sanningskommissionen är en ideell, fri och oberoende kommission med funktionen att granska och utreda mordet på Olof Palme (MOP). Denna kommission skall ses som ett fristående och obundet komplement till Palmeutredningen (PU), privatspanare och andra aktörer, instanser och forum.
Sanningskommissionen verkar utifrån övertygelsen att detta mord måste klaras upp för vårt demokratiska samhälles trovärdighet och fortlevnad.

Sanningskommissionen består av en mindre grupp kompetenta, pålitliga och lojala individer med god kunskap om – och ett stort och äkta intresse för – Palmemordet.

Sanningskommissionen verkar som ett helt team för att tillsammans utreda, granska och slutligen finna mordgåtan.

Vi har som en ambition att bilda opinion och öka intresset för att mordet på statsminister Olof Palme den 28 Februari 1986 skall få sin uppklarande då vi har som övertygelse att sanningen finns att nå vare sig det är inom Sveriges gränser eller i ett globalt perspektiv. Det är vår absoluta ställningspunkt.

Att vi blir offentliga har att göra med att vi vill att alla intresserade i landet skall få upp ögonen för hur viktigt det är för Sveriges demokratiska grund och trovädrighet både nationellt och internationellt och att detta mord då inte kan förbli ouppklarat. Det behövs ett gemensamt grundforum tycker vi där så mycket information som möjligt skall kunna samlas så att vi alla gemensamt skall kunna gräva vidare i mordet på Olof Palme.

Vi har och kommer att knyta personer till vår grupp med såväl medlemmar som externa referenspersoner där det finns högsta expertis inom såväl helheten om mordet som de som är mera insatt i speciella ämnen och spår.

Läs fullständig pressrelease nedan.

PRESSRELEASE SANNINGSKOMMISSIONEN

En kommentar

  1. Jag hoppas att mordkandidaten “ensam svensk tokstolle” blir exkluderad av er grupp av skäl som jag redan redovisat. Återstår konspirationsteorier; vilka bör delas upp i några olika kategorier; ANC-spåret, CIA-spåret, Bofors-spåret, Indien-spåret + ev. några fler. Varje “spår” kanske bör få en egen web-sida så att inte allt blandas ihop.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.