Stockholms Försvarsskytteförening

Denna Försvarsskytteförening består av ett antal poliser och militärer, där flera är kända för att hysa högerextrema åsikter och där Palme var ett hatobjekt. Till försvar mot vem – den lede fi i öst och ryssförrädaren Olof Palme? I högerextrema kretsar i Stockholm stod det helt klart att det fanns en grupp som var beredd att ingripa!

Vid en genomgång ser vi att en kärna i denna Försvarsskytteförening är minst sagt intressant i utredningen av Palmemordet. Vad kan det då finnas för kopplingar? Jo, se här:

Carl-Gustav Östling, vid tiden fö mordet anställd som skytteinstruktör inom Stockholmspolisen. Opererad för brusten blindtarm och bukhinneinflammation 6 dagar före mordet. Han avviker vid lunchtid på morddagen mot läkares order. Saknar alibi mordkvällen. Minst sagt het sommaren 1988 i Palmeutredningen efter en husrannsakan av tullkriminalen i samband med Ebbe Carlsson-affären, där det påträffats mängder av vapen och ammunition, bla kulor av samma kaliber som det påstås att Palme mördades med.
Tips från taxichaufför den 21/7 1988 att denne plockat upp Östling och en annan man i 30-årsåldern 4-5 minuter efter mordet, bara cirka 300 meter (hörnet Malmskillnadsgatan/Mäster Samuelsgatan) från mordplatsen. Samma dag tips från kollega vid Norrmalmspolisen att Östling vet vem Palmes mördare är – båda tipsen sopade under mattan av den dåvarande Palmeutredningen! Inga ingående förför genomfördes i samband med detta!

Anti Avsan, anställd vid narkotikaspan vid tiden för mordet. Utpekad som Dekorimamannen (av journalisterna Olle Ahlsén och Sven Anér), den man som står och väntar på paret Palme vid korsningen Sveavägen/Tunnelgatan med en walkie-talkie i ena handen och en revolver i den andra. Och då mycket troligt den man som svarar på anropet på Finska i walkie-talkien:

– Jag är igenkänd, vad skall jag göra?
– Skit i det, gör vad du skall göra, får han till svar.

Alla tips/förhör med Avsan är fortfarande hemligstämplade!

Claes Djurfeldt ingår i piketen 3230 som har avvikit från sin patrulleringsområde på södermalm för att åka till Brunkebergsåsen för att flytta om hans bil som stod vid Regeringsgatan 103 och efter omflyttandet hamnar bilen på David Bagares Gata längs mördarens förmodade flyktväg ca tre-fyra minuter innan mordet. Piket 3230 svarar på anropet när dom är vid Brunkeberstorg i höjd med Sergels Torg och kommer som andra polispatrull till mordplatsen och blir där beordrade att ta upp jakten efter mördaren och Djurfeldt och en kollega springer David Bagares Gata fram och för någon minut så befinner sig Djurfeldt stående ensam vid sin egen bil i hörnet David Bagares Gata /Regeringsgatan då hans kollega är inne på en innergård i mitten av David Bagares Gata för att där
undersöka om någon gömmer sig I den innergården

Ulf Helin hade normalt sätt en tjänst som ordinarie polis i piket 3230 men hade just den här kvällen ansökt om att få inre tjänst vid polisens Sambandscentral och var den personen som blev den som ansvarade för att skicka ut först områdeslarmet och sedan allanropet till polisbilarna i området runt mordet. När anropet skickades ut är oklart, tog förmodligen ca två minuter, men det var inte tillräckligt snabbt är det konstaterat genom polisens egen internutredning av kvällen.

Major Ingvar Grundborg driver ett företaget IC Security tillsammans med C-G Östling där kontoret
ligger på Regeringsgatan 85 A som är längs mördarens förmodade flyktväg. Han är militär och lärde känna Östling innan denne avbröt sin militära bana för att bli polis. Grundborg var säkerhetschef hos Televerket Radio i Lijeholmen/Årstaberg med en säkerhetsanställning hos Televerket. Grundborg hyrde en lägenhet oktober 1985 – mars 1986 längst ner vid David Bagares Gata.

Per Arvidsson var den siste (?) som besöker Östling i dennes bostad vid 20.00-tiden mordkvällen. Arvidsson är anställd vid Försvarets Materielverk och delar Östlings intresse för vapen. Som FMV:s vapenupphandlare har Arvidsson gett Östlings firma Strateg Protector stora order efter mordet. Inkallades som vapenkunnig konsult av Stockholmspolisen för att på söndagen efter mordet bestämma kaliber och annat på mordkulorna.

Sonny Björk var kriminalkommissarie och brottsplatsutredare. Han kontrakteras som vapenexpert i Palmeutredningen. Det är han som skall granska mordkulorna. Mordkulor som den rutinerade brottsplatsundersökaren Moberg inom Stockholmspolisens mordkommission inte fann trots att han ”dammsög” rubbet inom den alltför begränsade mordplatsen.

Men en kula hittades dagen efter av en privatperson, just där Moberg gjort sin ”dammsugning” för att hamna i händerna på Björk.

VIKTIGT ANGÅENDE SKYTTEKLUBBEN ÄR ATT DET FINNS TVÅ LISTOR PÅ MEDLEMMAR.
Den första, som hittades hemma vid Tullkriminalens husrannsakan hemma hos CGÖ med åtta medlemmar är daterad till 870731 och den andra med 18 medlemmar är en officiell lista daterad till 891231. Om skytteföreningen fanns 1986 vid tiden för mordet vet vi faktiskt inte och det måste påpekas. Allt som handlar om polisers eventuella inblandning handhar INTE PU utan det gör SÄPO och under ledning av byråchefen PG Näss fram till April 1988 när Ölvebro tar vid då PU själv får ansvara för tips mot Poliser.

skottet genom OP gick i åtta graders vinkel från höger till vänster samt nio graders nedåtgående vinkel. Detta gör gällande att det rör sig om en högerhänt skytt då det även passar bra med där Olof-kulan upphittas.

Här har vi sex medlemmar i Stockholms Försvarsskytteförening som på ett eller annat sätt har en roll i anslutning till mordet på Olof Palme. Tillfälligheter – döm själva!

Den förre moderatledaren Ulf Adelsohn skriver i sin memoarbok att han blir uppringd av Palmes efterträdare, Ingvar Carlsson och att denne säger till honom:

– När nu detta har hänt hade det varit bättre om det varit en enstaka vettvilling. Men det verkar vara mycket väl planerat lång tid i förväg. Det är ett tecken på att det finns en grupp som inte drar sig för något för att skada det svenska samhället!

Allt tyder på att den grupp som Ingvar Carlsson talar om finns inom den svenska militärens högerkretsar, inom Säpo – och inom högerextrema element inom Stockholmspolisen. Och hittar vi de som skall genomföra det smutsiga hantverket och mörda landets statsminister, själva hit-gruppen, inom Stockholms Försvarsskytteförening?

Förhören med Anti Avsan är hemligstämplade. Tips/förhör med Östling, där denne knyts till en plats i närheten av mord- platsen strax efter dådet – och där Östling sägs veta vem mördaren är och där det även sägs att han har goda kontakter med polisledningen – dessa sopas under mattan av den förra Palmeutredningen sommaren 1988.

Inga förhör hålls med Östling när han är som hetast i mordutredningen. Han stoppas undan och i stället skakas esset ur rockärmen fram – ensam-galning-mördaren Christer Pettersson!

Vi skall ha klart för oss att det handlar om en skicklig skytt som ändade Olof Palmes liv. Eller som rättsläkaren, Kari Ormstad, sa i anslutning till obduktionen:

– Det var ett välplacerat skott. Skytten prickade alla strukturer som borde utsläckas för att omedelbart försätta Palme i ett medvetslöst, orörligt och ej reparerbart skick!

Kulan gick alltså igenom mittsömmen på Olof Palmes rock, in genom kotpelaren i femte bröstkotan, penetrerade matstrupen, luftstrupen, stora kroppspulsådern och bröstbenet på sin väg genom kroppen. Olof Palme var död innan han slog i marken.

Inga-Brit Ahlenius från Riksrevisionen som ingick i Granskningskommissionen har sagt
– Skall man söka efter mördaren som bör man undersöka Stockholms Försvarsskytteförening

Källor: http://www.proletaren.se/inrikes/hittar-vi-palmes-mordare-i-stockholms-forsvarsskytteforening
Erik Engström

Stockholms Försvarsskytteförening, Del 1
Stockholms Försvarsskytteförening, Del 2